Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski mediji tvrde: Real prihvatio ponudu, Ronaldo prelazi u Juventus

Izgleda da je najveća ljetna sapunica prelaznog roka završena, Kristijano Ronaldo postaje novi igrač Juventusa!

Kako prenose španski mediji, između ostalih "Marka" i "As", koji su najuticajniji u državi i rijetko kada griješe, Real Madrid je prihvatio ponudu vrijednu 100 miliona eura, a Potrugalac će zadužiti opremu "Stare dame".

Nakon ispadanja njegove reprezentacije sa Svjetskog prvenstva porazom od Urugvaja (1:2), Ronaldo je očigledno odlučio da završnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Mundijala bar na neko vrijeme stavi u drugi plan.

Dugo je trajala jedna od najdužih transfer saga.

Nakon finala Lige šampiona, protiv Liverpula (3:1) i treće uzastopne titule prvaka Evrope, najbolji fudbaler na planeti nagovijestio je svojim izjavama da je došao kraj ljubavi s Madriđanima.

Kako je ove godine proslavio 33. rođendan, Kristijano je odlučio da je vrijeme za promjenu, a Juventus se pojavio kao idealna destinacija za nastavak, a možda i okončanje karijere. Navodno mu je ponuđen ugovor na četiri godine vrijedan 120 miliona evropskih novčanica (30 miliona po sezoni).

Vezani tekstovi:

Juventus ponudio Kristjianu Ronaldu 120 miliona evra?


(blic.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Potvrda? Ronaldo se dogovorio, klauzula ne važi za sve klubove!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2018, 09:11

Izgleda da su jučerašnje informacije bile tačne, Španija i Italija na nogama. Hoćemo li zaista videti neočekivani rasplet?..Potvrde su noćas stigle sa raznih strana, od poznatog novinara Di Marcija, španskih medija bliskih Realu, čak se pojavila informacija da je Real prihvatio ponudu...Naime,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.