Španija uskoro izručuje Milisavljevića Srbiji

Izvor: Press, 24.Mar.2013, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija uskoro izručuje Milisavljevića Srbiji

Kako navode izvori beogradskog ''Danas'', izručenje Milisavljevića Srbiji bi moglo da usledi ubrzo posle ove odluke španskih vlasti, ''pošto su sada ispunjene sve pretpostavke za njegovu ekstradiciju''. 

Španski Savet ministara je, piše "Danas", na predlog ministra pravde Alberta Ruiza Galjardona odlučio da se nastavi sa procedurom izručenja Milisavljevića Srbiji.

Kako je rekla potpredsednica španske vlade Soraja Saenc de Santamarija, španska izvršna vlast se složila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da se nastavi sa procedurom izručenja Milisavljevića Srbiji, upravo zbog optužbi da je pripadao kriminalnoj organizaciji, učestvovao u ubistvima i otmicama. 

Prethodno je 2. januara, španski Vrhovni sud odlučio da su ispunjeni uslovi za Milisavljevićevu ekstradiciju Srbiji. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija uskoro izručuje Vladu Budalu Srbiji

Izvor: Telegraf.rs, 25.Mar.2013, 01:43

Kako je rekla potpredsednica španske Vlade Soraja Saenc de Santamarija, španska izvršna vlast složila se sa tim da se nastavi sa procedurom izručenja Milisavljevića Srbiji, upravo zbog optužbi da je pripadao kriminalnoj organizaciji, učestvovao u ubistvima i otmicama

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.