Španija: Zaplenjene 22 kuće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2010, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija: Zaplenjene 22 kuće

MADRID -

Španske vlasti zaplenile su 22 luksuzne rezidencije na jugu Španije u okviru akcije suzbijanja pranja novca, saopštilo je danas ministarsvo ekonomije te zemlje.

Zaplenjena su 22 objekta i blokirana 43 bankovna računa, čija se ukupna vrednost prcenjuje na "više od 12 miliona evra", navodi se u saopštenju španskog ministarstva.

U okviru akcije uhapšene su tri osobe, a zaplenjena su i četiri konja, šest vozila i nakit.

Novac za kupovinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kuća i ostale zaplenjene robe dobijen je prodajom u SAD, preko interneta, 50 miliona tableta derivata opijuma između 2003. i 2007. godine. Na taj način je, kako se navodi, zarađeno oko 85 miliona dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Španija: Zaplena imovine od droge

Izvor: B92, 27.Dec.2010

Madrid -- Španske vlasti zaplenile su 22 luksuzne rezidencije na jugu Španije u okviru akcije suzbijanja pranja novca, saopštilo je ministarsvo ekonomije te zemlje... Zaplenjena su 22 objekta i blokirana 43 bankovna računa, čija se ukupna vrednost procenjuje na više od 12 miliona evra, navodi se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.