Španija: Pucnjava kod tržnog centra, dvoje teško povređeno

Izvor: B92, 12.Avg.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija: Pucnjava kod tržnog centra, dvoje teško povređeno

Saragosa -- Dve osobe su teže ranjene u pucnjavi u blizini šoping centra u Saragosi, gradu na severoistoku Španije, javili su lokalni mediji.

Mediji prenose da je u pitanju najverovatnije porodična drama.

Pozivajući se na policijske izvore, list "Eraldo" navodi da je muškarac pokušao da ubije suprugu i ćerku, koje su bile u automobilu. Potom je pokušao da izvrši samoubistvo.

Incident se dogodio oko 11 čaosova po lokalnom vremenu ispred jednog kafića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u blizini šoping centra, preneo je Rojters.

Konobar je rekao da je čuo pucnje ispred kafića i da je onda video muškaraca sa puškom kako leži.

"Čuli smo da je ispaljeno sedam ili osma hitaca a potom i zvuk automobila koji se udaljava", naveo je konobar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Saragosa: Pucnjava kod tržnog centra, dvoje povređeno

Izvor: Blic, 12.Avg.2016

Najmanje dve osobe su danas povređene u pucnjavi u gradu Saragosa u Španiji, javili su lokalni mediji...Kako prenosi Rojters, incident se odigrao u blizini šoping centra...Drugi detalji zasad nisu poznati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.