Španija: Počelo suđenje katalonskim separatistima

Izvor: Danas, 13.Feb.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija: Počelo suđenje katalonskim separatistima

AFPUkoliko budu proglašeni krivim, optuženima preti kazna do 25 godina zatvora U Madridu je počelo suđenje protiv 12 osoba koje su 2017. godine organizovale propali pokušaj proglašenja nezavisnosti Katalonije. Ukoliko budu proglašeni krivim, preti im kazna od 25 godina zatvora. Referendum u Kataloniji održan je 1. oktobra 2017. godine, a lokalne vlasti nekoliko nedelja kasnije […] Članak Španija: Počelo suđenje katalonskim separatistima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija: Počelo suđenje katalonskim separatistima

Izvor: B92, 13.Feb.2019

U Madridu počelo suđenje vođama propalog pokušaja proglašenja nezavisnosti Katalonije..U Madridu je počelo suđenje protiv 12 osoba koje su 2017. godine organizovale propali pokušaj proglašenja nezavisnosti Katalonije...Ukoliko budu proglašeni krivim, preti im kazna od 25 godina zatvora...Referendum...

Nastavak na B92...

Ugroženi izbori i vladavina prava

Izvor: Danas, 13.Feb.2019

Podržavam građanske proteste zato što su u Srbiji ugrožene osnove pretpostavke koje su neophodne da bismo živeli u normalnom demokratskom društvu, a ne zato što bih želeo da neko drugi bude na vlasti ili zato što mi se ne sviđaju političari i partije koje su trenutno u vlasti. Članak Ugroženi...

Nastavak na Danas...

Počelo suđenje velikoj razbojničkoj bandi u Šapcu

Izvor: Danas, 14.Feb.2019, 08:30

Velika razbojnička družina, koja broji 38 članova, sela je na optuženičke klupe Okružnog suda u Šapcu. Terete ih za niz krađa, ubistava i pohara. Članak Počelo suđenje velikoj razbojničkoj bandi u Šapcu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.