Spandau Ballet u petak sviraju u Areni

Izvor: Blic, 21.Feb.2010, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spandau Ballet u petak sviraju u Areni

Britanski bend Spandau Ballet nastupiće 26. februara u beogradskoj Areni, kada će domaću publiku podsetiti na svoje velike hitove koji su ih proslavili 80-ih i takođe predstaviti svoj novi album “Once More”.

Na turneji posle 20 godina: „Spandau Ballet"

Spandau Ballet su se vratili na scenu posle 20 godina pauze, i to u velikom stilu, te su pre nekoliko dana primili nagradu "povratak godine” na manifestaciji "Virgin Media Music Awards”. Pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << benda Toni Hedli se tom prilikom zahvalio rečima da su im fanovi omogućili najbolji mogući povratak na veliku scenu.

Publika u Beogradu imaće priliku da uživa u pesmama čije reči i melodije dobro poznaje, kao što su: „True", „Gold", „Through The Barricades", „To Cut A Long Story Short", kao i novi hit "Foot of the Mountain”, koji se već nedeljama odlično kotira na svetskim top-listama. Prema saznanjima portala "Mondo”, članovi benda su prilično skromni u svojim zahtevima pred beogradski koncert. Za prevoz tokom boravka u Beogradu tražili su crni mercedes S, dok je za prevoz pratećeg osoblja rezervisano 15 kombija. Privatna soba u bekstejdžu trebalo bi da bude opremljena tepihom i zavesama, velikom sofom koja ne sme biti kožna i stočićima sa dve identične lampe. Tu su i stolovi za ketering i šminkanje, kao i četiri „lepe, zdrave sobne biljke". Hranu će članovi Spandau Balleta uzimati iz keteringa za ostalo osoblje, a ukoliko budu imali posebne zahteve, dovešće sa sobom kuvara koji će nabavljati namirnice u Beogradu i spremati im omiljena jela.

Pre nego što su se raspali krajem 80- ih Spandau Ballet su snimili šest albuma koji su širom sveta prodati u više od 26 miliona primeraka.

Karte u prodaji

Ulaznice za koncert Spandau Ballet mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica beogradske Arene, Bilet servis, Eventim, Card Service, knjižara DELFI u SKC-u, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs. Cene su od 1.900 do 3.900 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.