Španac uhapšen zbog pola tone ekstrakta smole kanabisa na francusko-španskoj granici

Izvor: Blic, 24.Feb.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španac uhapšen zbog pola tone ekstrakta smole kanabisa na francusko-španskoj granici

Jedan državljanin Španije uhapšen je danas na francusko-španskoj granici kod Birijatua, pošto je u kamionu kojim je upravljao pronađeno oko 500 kilograma ekstrakta smole kanabisa, naveli su policijski izvori.

"Kamion, zaustavljen kod Birijatua, vozio je ka severu Evrope", precizirao je isti izvor, dodavši da je vozača zadržala carina na tom prelazu i da će on kasnije biti smešten u pritvor.

Dva državljana Maroka u petak su uhapšena na istom prelazu pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kod njih pronađeno 90.000 evra, za koje se pretpostavlja da su bili namenjeni trgovini narkotika.

Oni u ponedeljak treba da budu izvedeni pred sud u Bajonu, na jugozapadu zemlje.

Početkom prošle nedelje, takođe kod Birijatua, zaplenjeno je 713 kilograma ekstrakta smole kanabisa u jednom vozilu, dok su oni koji su njime upravljali pobegli.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog pola tone ekstrakta smole kanabisa

Izvor: Telegraf.rs, 24.Feb.2014

Pola tone ekstrata smole marihuane zaplenjeno je na graničnom prelazu između Francuske i Španije. Prošle nedelje na istom prelazu zaplenjeno je 713 kilograma istrog ekstrakta

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.