Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaleti nezadovoljan Džekom

Reprezentativac Bosne i hercegovine Edin Džeko ove sezone u Romi pruža zaista sjajne partije, a nakon utakmice protiv Udinezea, trener "Vučice" Lućano Spaleti izjavio je da nije zadovoljan igrom Dijamnta.

Roma je minimalnim rezultatom savladala Udineze, a sada joj slijedi utakmica u Kupu protiv Sampdorije.

Ipak, iako, kako kaže, nezadovoljan igrom bh.reprezentativca, i gustom rasporedu Spaleti neće mnogo mijenjati tim.

"Nekada ga malo 'bocnem', ali ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nikad ne kritikujem. Igrao je dobro u Udinama, ali je zatim promašio veliki broj šansi. Zbog toga nisam zadovoljan, jer on takve šanse mora završavati golovima. Rekao sam mu, da ako ima pet odličnih šansi, a postigne dva gola, ne može biti nikako zadovoljan takvom realizacijom. Džeko je odličan, prekrasan divan, ali da vidim šta će biti ako kažem da je mekan igrač", rekao je Spaletti.

On je ponovio da neće mnogo mijenjati tim protiv Sampdorije.

"Borimo se za tri trofeja, sva tri su nam bitna i neće biti nekih velikih promjena u ekipi. Ne smijemo kiksati, jednostavno moramo da pobijedimo kako bismo ojačali povjerenje navijača. Moramo ući u meč maksimalno i ne smijemo praviti velike greške", naglašava Spaleti.

Poslije sutrašnje Kup utakmice protiv Sampdorije, Romi slijedi nezgodni duel protiv Kaljarija u nedjelju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.