Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šoškić: Nećemo dozvoliti nelegalno preuzimanje AKB

Upravni odbor Advokatske komore Beograda koju predvodi advokat Jugoslav Tintor najavljuju da će 23. maja pokušati da preuzmu dužnost u Advokatskoj komori.

Izvor: N1

Oni se pozivaju na rezultate vanredne Skupštine koja je održana prošle nedelje, na kojoj je grupa advokata izabrala novo rukovodstvo.

Najavili su da će poništiti pečat i sačiniti nove akte Komore, ali i otpustiti i obezbeđenje koje je u međuvremenu angažovalo rukovodstvo Advokatske >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << komore Beograd koju predvodi Slobodan Šoškić. Šoškić je rekao da neće dozvoliti nelegalno preuzimanje komore.

Tintor kaže da smatra da nikome nije u interesu da budu saučesnici u nečijoj zloupotrebi i da štete sopstvenoj poslovnoj reputaciji.

"U tom smislu, nadam se da ni oni neće imati ni poslovni, ni neki drugi interes da istrajavaju u odbrani nečeg neodbranjivog. Naše preuzimanje dužnosti je neminovno, kao što i vreme teče, a vreme ne možete zaustaviti, tako je i ovo neminovost", rekao je Tintor.

Šoškić poručuje da nemaju nameru da napuste prostorije.

"Valjda ne očekujete da ćemo ih zagrliti i poljubiti. Ne, nego ćemo im reći nećemo da izađemo. Reći ćemo im ako hoćete unutra, onda možete prvo nas da izbacite kroz prozor, pa da uđete", poručio je Šoškić.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.