Soroš dao milion dolara za borbu protiv Foksa

Izvor: S media, 01.Nov.2010, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soroš dao milion dolara za borbu protiv "Foksa"

Džordž Soroš krenuo u borbu protiv Ruperta Medoka, vlasnika"Foks" televizije.

Neprofitni veb sajt "Medija meters", koji se bavi i praćenjem američkih konzervativnih medija, primio je od američkog milionera Džordža Soroša donaciju od miliona dolara za borbu protiv "Foks" televizije.

"Medija meters" je saopštio da će donaciju upotrebiti za intenziviranje suprotstavljanja informativnom programu "Foks" televizije, čiji je vlasnik medijski >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << magnat Rupert Merdok, koji je u dva navrata poklonio američkim republikancima po milion dolara.

U izjavi datoj tim povodom, Soroš je optužio "Foks" televiziju za "zapaljivu retoriku" koja je u suprotnosti sa vrednostima demokratskog društva, prenela je Asocijacija medija.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.