Izvor: Blic, 25.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šopalovići izašli iz bolnice u Užicu

UŽICE - Velimir i Slavojka Šopalović iz Mačkata otpušteni su juče iz užičke bolnice na kućno lečenje, i to u pratnji funkcionera SPS-a Milutina Mrkonjića, sa kojim su 12. avgusta, pod okolnostima u kojima krivac još nije zvanično imenovan, imali težak udes nedaleko od Nove Varoši.

Posle povreda unutrašnjih organa i preloma, zadobijenih 12. avgusta u sudaru kod Nove Varoši, a zatim hirurških zahvata i dvanaest dana oporavka, Šopalovići se osećaju bolje. Troškove njihovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << boravka u bolničkom apartmanu platio je upravo Milutin Mrkonjić. On je u trenucima saobraćajne nesreće bio za volanom „mercedesa" koji se zakucao u „juga" porodice Šopalović. U više navrata, Mrkonjić je posećivao Velimira i Slavojku u bolnici, a pre nekoliko dana poklonio im je novog „juga".

- Najbolje bi bilo da se nikada nismo ni upoznali. Imali smo mi i pre Mrkonjića nov automobil - rekli su „Blicu" uoči izlaska iz bolnice Šopalovići na kojima su još uvek jasno vidljivi rane i krvni podlivi.

- Ako protiv mene zbog ovog udesa bude podignuta krivična prijava, neću se pozivati na poslanički imunitet - obećao je juče Mrkonjić novinarima na hodniku hirurškog odeljenja.

Tokom jučerašnjeg susreta Šopalovića i Mrkonjića došlo je do incidenta koji je izazvao predsednik užičkog SPS Nikola Gogić. On je zabranio novinarima da fotografišu Šopaloviće sa Mrkonjićem i na očigled medicinskog osoblja i nekoliko građana, zatvarao vrata bolničkih prostorija, ponašajući se kao da se radi o njegovom ličnom posedu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.