Solomun otvara Apgrade Weekend

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solomun otvara "Apgrade Weekend"

Jedan od naznačajnijih predstavnika svetske haus scene Mladen Solomun, posle izuzetnog "back2back" nastupa sa Diksonom na "Exit"-u, 7. septembra će otvoriti ovogodišnji "Apgrade Weekend".

Trenutno najtraženiji balkanski muzičar u svetu, rođen u Travniku, odrastao u Hamburgu, godinama je gradio posebnu konekciju sa domaćom scenom, ali istovremeno svetu otkrivao muzičke detalje ovog podneblja koji su mu doneli vrtoglavu slavu.

U proteklih pet godina Solomun neprestano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobija nagrade za naboljeg di-džeja, remiksera, izdavača, a njegov serijal žurki "Solomun +1", koji će ove sezone imati čak 21 izdanje u gigantskom klubu "Paća", postao je uz "Music On" Marka Karole i Svenov "Cocoon", jedan od tri najtraženija događaja na Ibici za koje se uvek razgrabe sve ulaznice.

Pored Solomuna i Svena Veta, svoj dolazak na treći "Apgrade Weekend" najavili su i titani nemačke elektronske scene Modeselektor i Majkl Majer, a od četvrtka uveče do nedelje ujutro, publika će slušati i novu generaciju tehno zvezda Ameli Lens, Konstantina Sibolda i Virila.

Domaću scenu ove godine predstavljaće Tijana T, Marko Milosavljević, Lea Dobričić, Nikola Vemić, Stivi Visper i Vlada Janjić.

Ograničena količina trodnevnih kompleta po prvoj ceni od 1.890 dinara za parter i 2.990 dinara za VIP Terasu, prodaje se na svim blagajnama i putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.