Solidarnost kao prioritet - Meridianbet humanitarnim akcijama obezbedio donacije za bolnice širom Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 11:58

Solidarnost kao prioritet - Meridianbet humanitarnim akcijama obezbedio donacije za bolnice širom Srbije

Za kompaniju Meridian prioritet je svakodnevna podrška bolnicama i zdravstvenim centrima

Donacije i pomoć zajednici suština su društveno odgovornog poslovanja kompanije Meridian. Lider u igrama na sreću, sada kada se medicinari bore za zdravlje svih nas, lider je i u društveno odgovornom ponašanju.

U mesecima za nama, više desetina volontera zaposlenih u ovoj kompaniji obišli su čitavu zemlju, dodelivši pakete pomoći u vidu osnovnih namirnica. Nisu zaboravljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni najstariji sugrađani, a u fokusu kampanje ove kompanije jeste pomoć ustanovama zdravstvene zaštite koje u uslovima pandemije faktički funkcionišu kao kovid bolnice.

Od početka pandemije, donacije kladionice Meridian usmerene su na pružanje pomoći najugroženijima, zdravstvenim centrima, ali i sugrađanima koji se bore sa drugim retkim bolestima. Tako je Meridianbet nedavno postao kompanija koja je najveći pojedinačni korporativni donator sredstava za lečenje male Sofije Markuljević u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kladionica Meridian je Ustanovi Gerontološki centar Beograda donirala zaštitne dezobarijere, Institutu za majku i dete obezbeđene su infuzione pumpe za bebe. Na adresu doma zdravlja “Dr Milorad Mika Pavlović” u Inđiji stigli su paketi deficitarne medicinske opreme. Značajne Meridian donacije primili su i Institut za reumatologiju, Institut za majku i dete, Infektivna klinika u Beogradu, Dečija bolnica za plućne bolesti, Kliničko - bolnički centar “Dragiša Mišović”, bolnica u Nišu, Centar za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i dr. Ova kompanija nedavno je posetila i kovid bolnice u Mladenovcu, Zaječaru, Jagodini, Barajevu, Zemunu, Valjevu, Požarevcu...

Sve do pobede nad virusom korona, za Meridian će prioritet biti svakodnevna podrška bolnicama i zdravstvenim centrima, kako bi lekari imali maksimalne uslove za rad i što lakše za sve nas izvojevali veliku pobedu. Kompanija će nesmanjenim intenzitetom brinuti i o svim drugim kategorijama društva kojima je u ovom trenutku pomoć preko potrebna.

Kompanija Meridian - uvek i svuda uz građane u najtežim trenucima!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.