Šolc: Nemojte im otežavati odlazak

Izvor: B92, 15.Avg.2022, 19:27

Šolc: "Nemojte im otežavati odlazak"

Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je danas da je važno da se protivnicima Kremlja ne otežava odlazak iz Rusije.

On je dodao da postoji prostor za debatu na evropskom nivou o zabrani dolaska ruskih turista.

"Važno je da razumemo da ima mnogo ljudi koji odlaze iz Rusije jer ne podržavaju ruski režim", kazao je on posle sastanka sa liderima nordijskih zemalja u Oslu, preneo je Rojters.

Predstavnici nekoliko evropskih zemalja, uključujući finsku premijerku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sanu Marin, koja je bila na sastanku, pozvali su da se ruskim turistima zabrani ulazak u EU kako bi se osiguralo da i oni plate kaznu za specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZABRANA DOLASKA RUSKIH TURISTA U EU POD ZNAKOM PITANJA Šolc: "Protivnicima Kremlja ne treba otežavati odlazak iz zemlje"

Izvor: Blic, 15.Avg.2022

Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je danas da je važno da se protivnicima Kremlja ne otežava odlazak iz Rusije iako, dodao je, postoji prostor za debatu na evropskom nivou o zabrani dolaska ruskih turista.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.