Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2022, 14:25

Šokantne fotografije mladića koji je osumnjičen da je ubio majku

Mladić Đ. M. (26) koji je osumnjičen za ubistvo svoje majke u stanu na Voždovcu bio je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, na kojima je kačio slike najčešće iz teretane, ali i kako puca u streljani i pliva za časni krst.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

PLIVAO ZA ČASNI KRST, NA TELU TETOVAŽE SVETACA, NA RUCI BROJANICA Mladić koji je ubio majku bio "jako pobožan", nije izbijao iz teretane i streljane (FOTO)

Izvor: Blic, 01.Okt.2022

Đ. Marić (26) uhapšen je jutros kao jedini osumnjičeni za ubistvo svoje majke u porodičnom stanu na Voždovcu, a sudeći prema njegovim profilima na društvenim mrežama, bio je dosta aktivan, i na istim često kačio fotografije iz teretane, streljane ali i one na kojima se vidi kako pliva za Časni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.