Šok za roditelje: Autističnom dečaku vrtić uskratio ručak (FOTO)

Izvor: S media, 15.Sep.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok za roditelje: Autističnom dečaku vrtić uskratio ručak (FOTO)

Džon Robert Karavela, petogodišnji autistični dečak iz Nju Džersija, doživeo je vrlo neugodnu situaciju u vrtiću u koji ide. Naime, zbog neplaćenog duga njegovih roditelja od osam dolara, koji je na snazi bio tek dva dana, vrtić je petogodišnjaku odlučio da uskrati ručak.

Predstavnici vrtića tako su, umesto da nazovu roditelje, ipak pribegli ovom manje sretnom rešenju. To je prilično uzrujalo njegove roditelje koji su za slučaj saznali iz poruke koju im je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << napisao njegov učitelj, prenosi Huffington Post.

"Džohn Robert danas nije dobio ručak, jer je postojao problem s nepodmirenim računima", pisalo je u poruci. Dečak je u zamenu za ručak dobio mini-muffine, ali roditelji su ostali začuđeni reakcijom vrtića.

"Čitala sam poruku svaki put iznova i jednostavno nisam mogla da verujem da to stvarno piše. Pomislila sam da možda propuštam nešto, zaista ne znam gde je nestao faktor ljudskosti", izjavila je dečakova majka. Predstavnici vrtića izjavili su kako se u ovom slučaju radilo o previdu i kako će se pobrinuti da se ništa slično ne dogodi u budućnosti.

(Huffington Post, Index.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.