Šok u Utisku nedelje; A sada zahtevi opoziciji. Ostavke Đilasa, Tadića i Jeremića... VIDEO

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 10:48

Šok u "Utisku nedelje"; "A sada zahtevi opoziciji. Ostavke Đilasa, Tadića i Jeremića..." VIDEO

Na društvenim mrežama osvanuo isečak iz emisije Utisak nedelje, odnosno dela emisije tokom kog se javljaju gledaoci i glasaju za iznete predloge.

Naime, kako se čuje i vidi na snimku, u “Utisak nedelje” javila se, kako je rekla “Vesna iz Beograda”, koja je rekla da će glasati za predlog broj osam, ali i da ima zahtev za opoziciju, kao i što opozicija ima zahteve za poziciju.

Zatim je iznela četiri zahteva. Prvi je da ostavku podnese Dragan Đilas, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << “prodao BG”, zatim da ostavku podnese i Vuk Jeremić koga je na nekadašnjim izborima pobedio Beli Preletačević. Njemu je poručila da shvati da ga “narod ne želi”.

Zatim je iznela i zahtev da ostavku podnese i nekadašnji predsednik Srbije i DS Boris Tadić, kome je poručila: “Dosta nam je tvoje demagogije i bolesne sujete”, dok je sadašnjem predsedniku DS Zoranu Lutovcu rekla da nema kapacitet da vodi DS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.