Šok u Americi: Niki Hejli se povukla

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 13:23

Šok u Americi: Niki Hejli se povukla

Bivša guvernerka Južne Karoline Niki Hejli danas će obustaviti svoju kampanju za predsedničku nominaciju Republikanske stranke, piše "Vol strit džornal".

Niki Hejli planira da se kratko obrati novinarima u Čarlstonu, u Južnoj Karolini, oko 10 sati po lokalnom vremenu, gde će saopštiti tu odluku, navodi američki list.

Odluka o prekidu kampanje dolazi nakon što je bivši predsednik SAD Donald Tramp sinoć pobedio na unutastranačkim izborima u 14 od 15 američkih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saveznih država.

Niki Hejli je pobedila samo u Vermontu, a do sada je ostvarila pobedu još samo u Vašingtonu, u saveznom Distriktu Kolumbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP JE BEZ KONKURENCIJE! TRKA JE GOTOVA ZA NIKI HEJLI? Bivša guvernerka će danas OVO saopštiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024

Planira da obustavi kampanju..Niki Hejli, protivnica bivšeg šefa Bele kuće Donalda Trampa u trci za republikansku predsedničku nominaciju, planira da obustavi kampanju...Volstrit džurnal od ljudi bliskih bivšoj guvernerki Južne Karoline saznaje da će se ona danas obratiti javnosti i saopštiti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.