Šok transformacija: Ovako je izgledala Lea Kiš pre 15 godina

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok transformacija: Ovako je izgledala Lea Kiš pre 15 godina

Voditeljka Lea Kiš danas je zaštitno lice televizije Pink, a nekada je svoju emisiju vodila na RTS i izgledala potpuno drugačije.

Na internetu je osvanuo snimak iz 2003. godine na kojem se može videti gostovanje grupe "Luna" u Leinoj emisiji.

Voditeljka poznata po svom specifičnom smehu u tom periodu bila je znatno mršavija, furala je drugačiji stil odevanja i imala je potpuno drugačiju frizuru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ONESVESTIĆETE SE! Lea Kiš je pre 15 godina radila na RTS-u!Nećete verovati kako je IZGLEDALA(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2017

Totalna transformacija!..Lea Kiš, jedna je od najpoznatijih voditeljka kod nas. Ali, malo je poznato da je svoju emisiji "Nedeljno popodne" prvo vodila na našoj državnoj televiziji...Danas je Lea Kiš domaćica je jedne od najgledanijih emisija u našoj zemlji "Nedeljno popodne" koja se svake nedelje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.