Izvor: Piplmetar.rs, 24.Okt.2023, 03:30

Šok obrt! Milena Kačavenda i Ivan Marinković su se DOPISIVALI! „Istina je, ali bilo je to davno…“

Rijaliti veteran Ivan Marinković je, prilikom poslednjeg televizijskog gostovanja, iznenadio publiku priznanjem.
Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Naime, Ivan je, gostujući u emisiji voditeljke Dušice Jakovljević vezanoj za rijaliti šou-program „Zadruga 7 Elita“, obelodanio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se svojevremeno dopisivao sa zadrugarkom Milenom Kačavendom, kao i da su se čak i upoznali.
Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)
– Istina je da smo se ona i ja dopisivali i setio sam se da smo se mi davno upoznali preko nekog prijatelja. Ja sam joj stvarno dao savet i rekao joj da ne istalasa i posle posrne. Meni je ona odlična, jedina mi je zamerka što mnogo daje nebitnim ljudima na značaju. Ja očekujem da uđe Ana Ćurčić ako ima herca i da joj se suprotstavi direktno kao što bih ja voleo da se vidim sa Lakićem – ispričao je Marinković.
Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)
Sa druge strane, Ivan Marinković je obelodanio stvarni razlog zbog kog ga je tužila nekadašnja zadrugarka Ana Ćurčić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „MARŠ TAMO, NARKOMANKO I KLOŠARKO!“ Evo zbog čega se sude Ana Ćurčić i Ivan Marinković!
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.