Šok: Miloš Teodosić ne ide na Eurobasket!

Izvor: Mondo, 20.Avg.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok: Miloš Teodosić ne ide na Eurobasket!

"Doneli smo zajedničku odluku da Teodosić preskoči predstojeće takmičenje", rekao je Đorđević.

Lepe vesti, pa šok!

Kapiten i najbolji košarkaš reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, neće igrati na predstojećem Eurobasketu.

Evo vesti sa portala KSS.

Kapiten reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, nažalost, neće moći da nastupi na predstojećem Šampionatu Evrope. Hronična povreda lista, zbog koje je propustio deo priprema i sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dosadašnje trening utakmice našeg najboljeg tima, ne može da bude u potpunosti zalečena do početka takmičenja u Turskoj, pa su selektor Aleksandar Đorđević i Miloš Teodosić, posle konsultacija sa medicinskim timom naše reprezentacije i LA Klipersa, zajednički doneli ovu tešku odluku.

"Nažalost, povreda koja muči Tea, ne dozvoljava mu da do Evropskog prvenstva bude maksimalno spreman. To je procena našeg medicinskog tima, ali i ljudi iz LA Klipersa. Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača i doneli smo zajedničku odluku da Teodosić preskoči predstojeće takmičenje. On je igrač koji je godinama maksimalno posvećen reprezentaciji i njegova želja da igra je uvek bila velika. Nažalost, u ovoj situaciji, želja nije dovoljna. Ovo je veliki hendikep za tim, ali nastavljamo dalje sa istim ambicijama“, rekao je selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.