Šojgu najavio HAOS U SRBIJI: ENGLEZI i SAD daju 20 miliona evra da osvoje Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šojgu najavio HAOS U SRBIJI: ENGLEZI i SAD daju 20 miliona evra da osvoje Beograd

Vučić dobio obaveštajne informacije od ruskog ministra odbrane

Englezi i Amerikanci u saradnji sa ostalim zapadnim službama kreću u realizaciju plana kako bi na vlast, već u martu, doveli svoje ljude koji su sada u srpskoj opoziciji, upozorenje je koje je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu tokom nedavnog boravka u Beogradu preneo predseniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Plan u tri faze

Šojgu je predočio informacije do kojih su došli ruski obaveštajci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i koji nedvosmisleno ukazuju da zapadne službe kreću u ofanzivu, da su odabrali "svoje kandidate" kao i medijsku mašineriju koju vodi bivši šef CIA Dejvid Pitreus, koja uveliko radi na promociji njihovih kandidata.

- Vodeću ulogu preuzeli su Englezi, koji su uz svoje saveznike obezbedili čak 20 miliona evra. Taj novac biće podeljen opoziciji, njihovim liderima, pojednim medijima... Ozbiljno računaju na Sašu Jankovića, koji je, kao i njegovi bliski saradnici, poput Zorana Čička, imao jake veze sa Englezima. Cilj im  je da na vlast dovedu svoje poslušnike, koji će za razliku od Vučića biti spremni da uvedu sankcije Rusiji, priznaju nezavisnost Kosova i odrade sve ostale zadatke koje je sadašnji državni vrh odlučno odbijao.

- Prvi zadatak je poraziti Vučića i SNS u Beogradu. Sledeća faza je rušenje Vlade, što je, uverni su, moguće već u martu ako uz gradske budu raspisani i vanredni parlamentarni izbori. To bi bila dva udaraca koja bi im omogućila da krenu na glavnu metu - obaranje Vučića - priča visoki državni funkcioner.

Pozivi na linč

Na pitanje koliko je ovakav scenario realan s obzirom na to da prema istraživanjima Vučić ima izuzetno visok rejting, sagovornik blizak vrhu SNS-a odgovara:

- E, tu stupa medijska mašinerija koju su spremili. Pitreus je u toj priči ključni igrač jer preko njegove televizije treba da se krene sa negativnom kampanjom protiv Vučića. Pored njih ima još nekoliko medija koji već uveliko rade na širenju neistina, dok su političaraima, pre svega Jankoviću, glavne popruke pozivi na nasilno preuzimanje vlati.

Karijerni diplomata Zoran Milivojević kaže da "ne sumnja da zapad želi da svrgne aktuelnu vlast":

- Svejedno ko je spreman sa strane da finansira kampanje ovih opozicionara, to je već unapred osuđeno na propast. Zaista ne vidim u koga bi investirali i ko bi mogao da bude alternativa aktuelnoj vlasti, jer ovo sada što se naziva opozicijom je neozbiljno. Vučić kao jak lider vodi neutralnu politiku, koja ne odgovara NATO i Zapadu, a u Srbiji ta politika izaziva stabilnost - ističe Milivojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.