Šojgu: Ne kačite se s nama

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 14:33

Šojgu: Ne kačite se s nama

Naoružanje koje ima Rusija bi trebalo da pokaže Zapadu da je bolje da se s Rusijom ne kače, izjavio ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu.

Šojgu se obratio nakon predsednik Rusije Vladimira Putina, koji je održao svoje obraćanje Federalnoj skupštini, na kom je poručio da su čiste besmislice tvrdnje da će Rusija napasti Evropu. Putin je dodao da je Zapad izazvao sukobe u mnogim zemljama sveta.

"Ako govorite o Zapadu, onda se može reći da su oni mnogo raznih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gluposti u poslednje vreme rekli. Čini mi se da je kod njih situacija ovakva: ujutro su ustali, pogledali, ‘šta bismo mogli da danas lupimo?‘ Malo o raspoređivanju nuklearnog oružja u kosmos, malo o pretnjama ovome ili onome. Slušajte, danas je jasno, jasno je odgovoreno: mi imamo to naoružanje, potrebno je da to za vas ne bude samo pretnja, potrebno je da privlači pažnju jer je bolje da se sa nama ne kačite", rekao je Šojgu nakon obraćanja Putina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.