Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Apr.2013, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šojble: Nemačka će odobriti paket pomoći Kipru

Nemački ministar finansija Volfgang Šojble očekuje da će parlament njegove zemlje odobriti paket pomoći za Kipar, prenosi nemački list Noje osnabriker cajtung. On je rekao da računa na veliku podršku u Bundestagu (donjem domu nemačkog parlamenta), ali i na veliku podršku opozicije. Šojble je rekao da bi glasanje nemačkih parlamentaraca o kiparskom paketu pomoći trebalo da bude održano u četvrtak. Ministri finansija evrozone su prošlog petka zvanično odborili uslove kiparskog paketa ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Šojble: Njemačka će odobriti paket pomoći za Kipar

Izvor: Capital.ba, 15.Apr.2013

BERLIN, Njemački ministar finansija Volfgang Šojble očekuje da će parlament njegove zemlje odobriti paket pomoći za Kipar, prenosi njemački list Noje osnabriker cajtung. On je rekao da računa na veliku ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.