Sofija Vergara pokazala zadnjicu

Izvor: Kurir, 25.Sep.2012, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Vergara pokazala zadnjicu

Glumici se pokvario rajsferšlus na haljini pre nego što je njena hit serija „Moderna porodica“ osvojila prestižnu nagradu Emi

Tesno joj ga skroji.

Sofiji Vergari pukla je haljina, i to na baš na zadnjici. Ispod kreacije Zuhaira Murada, koju je Vergara nosila na dodeli nagrada Emi, blesnuli su njeni guzovi. I bele tangice. Nezgoda s haljinom dogodila se samo 20 minuta pre nego što je serija „Moderna porodica“, u kojoj ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << glumi, dobila nagradu. Devojke iz organizacije brzo su joj ušile haljinu i Sofija se, sa osmehom na licu, poklonila publici sa ekipom serije. Fotku svoje pozadine postavila je na Tviter.

- O, da! Ovo se dogodilo 20 minuta pre nego što smo pobedili! Ha, ha! Volim svoj život - napisala je glumica, inače poznata po svojoj zanosnoj pozadini, i zahvalila timu koji joj je pomogao u ovoj situaciji.Da se nije nimalo potresla što nije osvojila Emi za najbolju glumicu, dokazala je nekoliko sati kasnije, kada je đuskala na zabavi.- Ovako se Kolumbijci provode na Emiju - bila je uzbuđena Vergara.

Dobitnici nagrada

Iako su najviše nominacija imale serije „Ljudi s Menhetna“ i „Igra prestola“, nagrade su osvojile „Moderna porodica“ i „Homlend“. Demijan Luis i Kler Dejns proglašeni su najboljim glumcima u kategoriji drama. Glavne glumačke nagrade za komediju osvojili su Džulija Luis Drajfus („Vip“) i Džon Krajer („Dva i po muškarca“).

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sofija Vergara: Tesno mi ga skroji...

Izvor: Story, 25.Sep.2012

Latino lepotica je pred izlazak na crveni tepih na dodeli Emija doživela manji peh koji je sanirala u kratkom vremenskom roku...Sofija Vergara, foto: Twitter

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.