Sofija Vergara napravila pometnju na plaži

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2014, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Vergara napravila pometnju na plaži

Na jednoj od najpoznatijih australijiskih plaža, snimala se nova epizoda serije "Modern Family".

Privukla najviše pažnje: Sofija Vergara

 

Naravno, najviše pažnje je privukla zanosna Sofija Vergara (41) blistajući u kupaćem kostimu marke "Agent Provocateur", koji je "stavio" njene obline u prvi plan.

  Sofija uvek pleni seksepilom

 

Zanosna glumica nedavno je u intervjuu rekla da ponekada žali što ima velike grudi, jer zbog njih izgleda kao da je prostitutka.

 

Da podsetimo, Vergara je krajem prošle godine otkazala venčanje, tako da je seksepilna Kolumbijka slobodna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vergara napravila pometnju na plaži

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2014

Na jednoj od najpoznatijih australijskih plaža, snimala se nova epizoda serije "Modern Family"...Privukla najviše pažnje: Sofija Vergara.. ..Naravno, najviše pažnje je privukla zanosna Sofija Vergara (41) blistajući u kupaćem kostimu marke "Agent Provocateur", koji je "stavio" njene obline u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.