Sofija Vergara i Džo Manganijelo uživaju na medenom mesecu

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Vergara i Džo Manganijelo uživaju na medenom mesecu

Najseksepilnija žena na svetu prošle nedelje se udala za glumca Džoa Manganijela (37). Ceremonija venčanja održana je na Floridi u prisustvu 400 zvanica.

S obzirom da je venčanje bilo veoma glamurozno, a priprema je iziskivala veliki napor, glumački par je odlučio da ode na medeni mesec gde će se odmoriti.

Sofija i Džo su odlučili da medeni mesec provedu u luksuznom odmaralištu nalazi na ostrvima Turks i Kajkos u blizini Bahama.

Koliko uživaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na odmoru dokaz su i slike koje novopećeni par objavljuje na društvenim mrežama.

Honeymoon

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Nov 30, 2015 at 3:12pm PST

- Ovo je najbolji odmor u mom životu - napisao je Džo ispod jedne od slika, koju je podelio na Tviteru, dok je glumica napisala kako nikada neće zaboraviti ovo mesto.

Getting selfied while trying to catch a crab on my honeymoon... #ParrotCay @RealRobertEarl pic.twitter.com/IQ6wga90vE

Bračni par se odlučio da boravi u privatnoj vili, kako im niko ne bi smetao.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.