Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Socijalna davanja neće biti smanjena"

Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Aleksandar Vulin izjavio je u nedelju da država brine o svojim građanima i da je rebalansom budžeta predviđena ista količina novca za ugrožene.

"Država Srbija štedi na svemu ali ne i na socijalnim davanjima", rekao je Vulin novinarima posle otvaranja međuopštinskog Centra za socijalni rad u Kosovskoj Mitrovici.

Ministar je naglasio da je danas u Kosovskoj Mitrovici da još jednom potvrdi da država >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbija na tim prostorima planira da ostane, da radi, ali i da vodi računa o onima kojima je najteže.

"Velika je stvar kada radnici centara za socijalni rad mogu da rade u malo boljim uslovima, kada mogu da znaju da država Srbija vodi računa o njima, kada su radni uslovi izjednačeni na čitavoj teritoriji države Srbije", rekao je Vulin.

On je zahvalio lokalnoj samoupravi Kosovske Mitrovice što nije umanjila socijalna davanja i apelovao na sve predstavnike lokalnih samouprava da uvek prilikom izrade rebalansa vode računa o onima kojima je teško.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.