Socijalisti imaju nove šefove u Šapcu

Izvor: Mondo, 18.Mar.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalisti imaju nove šefove u Šapcu

Socijalistička partija Srbije (SPS) je saopštila da je danas izabrano novo rukovodstvo gradskog odbora u Šapcu.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Za novu predsednicu GrO SPS Šabac izabrana je Maja Milićević, a za potpredsednike su izabrani Vladimir Trifunovic, Nikola Milutinović i Saša Filipović.

Izabrano je i novo gradsko rukovodstvo koje čini 51 član i usvojene su aktivnosti delovanja u narednom periodu.

Dačić: Radiće "metla" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Cilj Gradskog odbora SPS u Šapcu je preko dvadeset odsto glasova građana na sledećim izborima, rekla je nova predsednica Maja Milićević.

Izbornoj konferenciji u Šapcu prisustvovali su zamenik predsednika SPS Predrag Marković, potpredsednik Branko Ružić, predsednik Izvršnog odbora GO SPS Vladan Zagrađanin i drugi.

Na lokalnim izborima, koalicija koju je predvodio SPS je 2016. godine u Šapcu osvojila četiri od 69 odborničkih mandata.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Izabrano novo gradsko rukovodstvo SPS-a: Naše mesto je važno na političkoj sceni Srbije!

Izvor: BKTV News, 18.Mar.2018

Za novu predsednicu Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Šapcu danas je izabrana Maja Milićević, a za potpredsednike Vladimir Trifunović, Nikola Milutinović i Saša Filipović, saopšteno je iz te stranke...Izabrano je i novo gradsko rukovodstvo koje čini 51 član i usvojene su aktivnosti...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.