Snup Dog vraćen sa norveške granice zbog previše novca

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snup Dog vraćen sa norveške granice zbog previše novca

Američkog repera Snup Doga norveške vlasti vratile su sa granice, a kako je preneo "Didžital Spaj", reper je rekao da je razlog tome što je imao "previše novca kod sebe".

Norveška pogranična služba zaustavila je kontroverznog repera prošlog petka kada je pokušao da uđe u zemlju jer je trebalo da nastupi na jednoj muzičkoj manifestaciji u Oslu.

"Upravo vraćen sa norveške granice zbog previše novca! Graničari su kul momci, ali govore da će mi uzeti moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dolare! A to nije u redu", objavio je Snup Dog na svom Tviter nalogu, pozivajući svoje fanove u Norveškoj da se zauzmu za njega.

Ipak, to mu nije pomoglo, te nije nastupio u Spektrum areni u Oslu, a tridesetdevetogodišnji reper trebalo bi da održi još tri koncerta u Norveškoj.

Njemu ovo nije prvi put da ima problem sa ulaženjem u neku državu, obzirom da mu je tek prošle godine ukinuta zabrana ulaska u Veliku Britaniju koja mu je izrečena 2006. zbog tuče na londonskom aerodromu Hitrou.

Povezane vesti: Čarli Šin snima pesmu sa Snup Dogom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Norveška: Previše love kod Snup Doga

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2011

Američkog repera Snup Doga norveške vlasti vratile su sa granice, a kako je preneo "Didžital Spaj", reper je rekao da je razlog tome što je imao "previše novca kod sebe"...Norveška pogranična služba zaustavila je kontroverznog repera prošlog petka kada je pokušao da uđe u zemlju jer je trebalo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Snoop Dogg: Ima se, može se

Izvor: Mondo, 16.Okt.2011

Reper vraćen sa norveške granice zato što je kod sebe imao previše novca, piše američka štampa.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.