Snup Dog dobio zvezdu na Bulevaru slavnih (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snup Dog dobio zvezdu na Bulevaru slavnih (VIDEO)

Kalifornijski reper Snup Dog dobio je zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih, a događaj je popratio govorom u kojem je na kraju zahvalio - samom sebi.

Želim da zahvalim sebi jer sam verovao u sebe i naporno radio - kazao je Snup na ceremoniji.

Na američkoj rep sceni pojavio se početkom devedesetih, a nedugo nakon toga okušao se i u glumi.

U poznatoj losanđeleskoj ulici okupili su se članovi porodice i Snupovi dugogodišnji prijatelji i saradnici. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << treba posebno isticati da je među njima bio i Džimi Kimmel, kome su društvo pravili Dr. Dre i Quincy Jones.

- Dobiti zvezdu na Bulevaru slavnih najveća je čast za jednog zabavljača, a ako je iko zaslužuje, to je onda Snup Dog. Čestitam ti - rekao je Kimel.

- Snup je čisti, sirovi talenat. Nitko ne zvuči poput njega - rekao je Dr. Dre, koji je 1993. producirao Snupov album "Doggystyle".

"Njegov stil i harizma odmah su upućivali na to da mu je predodređena karijera superzvezde."

Američki reper, pravog imena Calvin Cordozar Broadus Jr. iza sebe ima 16 snimljenih albuma. Osvojio je brojne muzičke nagrade, no nikada Gremi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.