Snoudenov otac uskoro stiže u Rusiju u posetu sinu

Izvor: Blic, 10.Okt.2013, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snoudenov otac uskoro stiže u Rusiju u posetu sinu

Lon Snouden otac odbeglog američkog obaveštajca Edvarda Snoudena uskoro će doputovati u Rusiju da poseti sina, rekao je Snoudenov advokat Anatolij Kučerna. Lon Snouden

Advokat Kučerna je kazao da se Snouden raduje dolasku oca, čija se poseta očekuje uskoro, a sa kojim će bivši obaveštajac, između ostalog, razgovarati o nameri da traži zaposlenje, jer su mu finansije na izmaku, javio je Itar-Tass.

Edvard Snouden živi od novca koji je imao pre dolaska u Rusiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je prilično skromna suma, rekao je njegov Kučerna i zahvalio onima koji su prikupili novac za njegovog klijenta.

Snouden je početkom juna ove godine u medijima objavio informacije o tajnim operacijama i špijuniranju putem Interneta, nakon čega su ga vlasti SAD optužile za špijunažu i odavanje državne tajne.

Snouden je prvo pobegao u Hongkong, a potom u Moskvu, gde je 1. avgusta dobio privremeni azil na godinu dana.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snoudenov otac stigao u Rusiju u posetu sinu

Izvor: Blic, 10.Okt.2013

Otac odbeglog američkog obaveštajca Edvarda Snoudena doputovao je rano jutros u Moskvu da poseti sina i to će biti njihov prvi susret otkako je Snouden postao begunac...Otac odbeglog američkog obaveštajca Edvarda Snoudena doputovao je rano jutros u Moskvu da poseti sina i to će biti njihov prvi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.