Snoop Dogg dobio zvezdu na Stazi slavnih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snoop Dogg dobio zvezdu na Stazi slavnih

Legenda repa iz Long Beacha Snoop Dogg dobio je svoju zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

Članovi porodice i dugogodišnji prijatelji i saradnici okupili su se u poznatoj ulici u Los Anđelesu, nedaleko od Capitan Entertainment Centra gde se inače snima "Jimmy Kimmel Live!".

Kimmel je naravno bio tu da oda počast muzičaru koji je čak 16 puta bio novimovan za nagradu Grammy, a društvo su mu pravili i Dr. Dre i Quincy Jones.

"Dobiti zvezdu na Stazi slavnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (Walk of Fame) je najveća čast koju jedan zabavljač može dobiti i ako je iko zaslužuje, to je onda Snoop Doggy Dogg. Čestitam ti", rekao je Kimmel.

Nakon što je zahvalio Jonesu, Dr. Dreu i Warrenu G, kao i porodici na dugogodišnjoj podršci, Snoop je naposletku zahvalio i sebi.

"I na kraju, želeo bih da zahvalim sebi. Želim zahvaliti sebi što sam verovao u sebe i što sam naporno radio", rekao je Snoop.

Snoop Dogg, pravog imena Calvin Cordozar Broadus Jr, stupio je na scenu američke rep muzike početkom '90-ih godina, a ubrzo se okušao i u glumi. Iza sebe ima 16 albuma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.