Snimio ženu kako ga vara, pa objavio na internetu

Izvor: Blic, 25.Dec.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimio ženu kako ga vara, pa objavio na internetu

Internetom se proširio video žene koju je muž uhvatio u prevari, a potom u naletu besa je odlučio da snimak podeli sa svima.

Besni muž je sa kamerom u ruci uleteo u spavaću sobu, gde je uhvatio ženu u prevari.

Snimak počinje tako što se vidi ljubavnik koji odlazi, i koji je cenzurisan, a zatim suprug uz psovke govori svojoj ženi "E ovo stavljan na internet".

Ona ga moli da to ne uradi, ali on govori da će snimku pokazati i čitavoj njenoj prodici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zatim joj kaže da može pokupiti stvari i napustiti kuću.

Snimak je postao hit na internetu, iako je autentičnost priče nemoguće potvrditi.

VIDEO > Pogledajte kako je muž uhvatio ženu u prevari:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snimio ženu kako ga vara, pa objavio na internetu

Izvor: Dzungla.org, 25.Dec.2013

Internetom se proširio video žene koju je muž uhvatio u prevari, a potom u naletu besa je odlučio da snimak podeli sa svima. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.