Snimio je dete kako vozi automobil, a onda su mu oduzeli i dete i automobil: Da li vidite zašto?

Izvor: B92, 25.Sep.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimio je dete kako "vozi" automobil, a onda su mu oduzeli i dete i automobil: Da li vidite zašto?

Aleks Dabson usnimio je svog petogodišnjeg sina kako šlajfuje. Taj snimak je objavio po društvenim mrežama, ali kad je malo bolje razmislio - bolje da nije.

On je video objavio na svojoj Fejsbuk stranici i napisao: "Kad te petogodišnji sin pita... Tata, da li mogu malo da šlajfujem? Naravno sine, nema problema".

Naime, taj snimak je privukao pažnju policiji i Centru za zaštitu dece koji su nedavno pokucali na njegova vrata. Policija trenutno istražuje slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i još uvek se ne zna da li mogu da mu pišu kaznu, s obzirom na to da se ovo dogodilo na privatnom posedu. Kola su mu odmah zaplenili, a socijalne službe su na kratko preuzele brigu o detetu, pre nego što su ga vratili ocu.

Prvi problem je taj što je otac dozvolio da petogodišnji sin uradi tako strašnu stvar, a drugi problem je što ga je bodrio uz reči "to je moj sin", "vidi, nema nikog u autu s tobom, sam si", "bravo Rajli"...

Ako je sudeći prema fotografijama i snimcima koje Dabson objavljuje, on često vodi svog sina na auto trke i vidi se da je klinac zaljubljen u brzu vožnju i automobile.

Ali, kad se zaviralilo, Dabson je shvatio gde je pogrešio.

"Napravio sam da sve bude bezbedno za mog sina. Nikad ga ne bih povredio, on je ljubav mog života. Nikad ne bih njegov život rizikovao", rekao je on za lokalne medije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Snimio sina za volanom automobila, pa mu oduzeli i dete i vozilo

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2016

Aleks Dobson snimao je svog petogodišnjeg sina kako sedi za volanom automobila i "pali" gume i objavio to na svom Fejsbuk profilu..."Kada te tvoj petogodišnji sin pita: 'Tata mogu li da zapalim gume?'.. Naravno sine, nema problema", napisao je ispod videa koji mu je na vrat navukao i policiju i socijalnu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.