Izvor: Istinomer.rs, 27.Nov.2021, 14:33

Snimak navijača iz 2019. zloupotrebljen kao dokaz za proteste protiv epidemioloških mera

Video snimak marša navijača fudbalskog kluba Borusija Menhengladbah pred utakmicu sa austrijskim Volfsbergerom 2019. godine, zloupotrebljen je kao „dokaz“ veličine tekućih demonstracija protiv novih epidemioloških mera vlade Austrije.
The post Snimak navijača iz 2019. zloupotrebljen kao dokaz za proteste protiv epidemioloških mera appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Austrija na nogama – policija hapsi VIDEO

Izvor: B92, 27.Nov.2021

U Gracu, Klagenfurtu i Sankt Peltenu danas su održani protesti protiv epidemioloških mera i namere austrijske vlade da uvede obaveznu vakcinaciju...U Gracu na ulice je izašlo oko 30.000 ljudi, a u Klagenfurtu oko 5.000, dok je u Sankt Peltenu bilo oko 3.000 demonstranata...Policija u Gracu ističe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.