Snimak koji se mnogima nije svideo: Demi Mur strasno ljubi tinejdžera u usta

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak koji se mnogima nije svideo: Demi Mur strasno ljubi tinejdžera u usta

Holivud se poslednjih mesec dana tresao od skandala vezanih za seksualne uznemiravanje i zlostavljanja, iz dana u dan dolaze priče i snimci iz prošlosti koji bi trebalo da dokažu da se takve stvari u svetu slavnih i bogatih događaju decenijama.

Jedna od njih mogla bi biti i Demi Mur, a kao dokaz njene "burne prošlosti" je snimak iz 1982. godine, na kojem tada 19-godišnja glumica ljubi 15-godišnjeg Filipa Tanzinija.

Glumica je s Tanzinijem glumila u sapunici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Opšta bolnica", a svoja privrženost prema tinejdžeru pokazala je na proslavi njegovog 15. rođendana.

- Obožavam Filipa, on je jedini čovek kog volim ... Stvarno ga volim, on je najdraža osoba u mom životu - poručila je ona.

Zanimljivo je da je u to vreme Demi bila udata za Fredija Mura.

Ušla je u brak sa samo 17 godina.

Video poljupca je na svetlo dana izašao još 2012. godine, ali velika ekspolozija u posećenosti dogodila se tek u poslednjih mesec dana, nakon izbijanja skandala sa Harvijem Vajnstinom.

Karijera Demi Mur je nakon uloge u sapunici doživela srećan uzlet, dok je Tanzini izgubio, prenosi Independent.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.