Snimak hapšenja Luke Bojovića

Izvor: B92, 11.Feb.2012, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak hapšenja Luke Bojovića

Beograd -- Luka Bojović Pekar je prilikom hapšenja nonšalantno šetao sa lisicama iza leđa uz pratnju policajca, osmehivao se kamerama, a u prolazu je poslao i poljubac.

U sledećem kadru Luka Bojović je prikazan kako zamišljen sedi u policijskom automobilu, dok specijalci pretresaju automobil koji su koristili on i ostali optuženi.

Podsetimo, hapšenjem Luke Bojovića okončano je postojanje organizovane kriminalne grupe poznate kao "zemunski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klan" koja je više od decenije "vladala" beogradskim podzemljem i sejala smrt, izvršila atentat na premijera Srbije Zorana Đinđića 2003, vršila otmice, iznude i druga teška krivična dela.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka Bojović slao poljupce u kameru dok su ga hapsili! (VIDEO)

Izvor: S media, 11.Feb.2012

Iako su zvaničnici srpske policije koji su govorili o hapšenju četvorice najopasnijih srpskih kriminalaca u Valensiji isticali da su Luka Bojović, Vladimir MIlisavljević, Vladimir Mijanović i Siniša Petrić bili u popriličnom šoku i da "ni u snu se nisu nadali da će biti uhapšeni" , španska...

Nastavak na S media...

Luka Bojović slao poljupce u kameru dok su ga hapsili!

Izvor: medio.rs, 11.Feb.2012

Donosimo vam snimak hapšenja zloglasnog Luke Bojovića u Valensiji. Bojović je poslao poljubac u kameru dok su ga privodili.

Nastavak na medio.rs...

Ručak pred samo hapšenje plaćen 340 evra

Izvor: Blic, 12.Feb.2012, 08:05

Španski mediji, osim “Las provincias” iz Valensije, u svojim štampanimn izdanjima nisu posvetili mnogo pažnje hapšenju Luke Bojovića, Vladimira Milosavljevića i Siniše Petrića, ali je u petak uveče u centralnom dnevniku španske državne televizije dat opširan prilog sa snimkom hapšenjem...

Nastavak na Blic...

Luka Bojović nam poslao poljubac

Izvor: Mondo, 12.Feb.2012

Španska TV emitovala je snimke hapšenja kriminalca Luke Bojovića u Valensiji, na kome se on smeje, šalje kameri poljupce i namiguje.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.