Snimak Merlin Monro kako puši travu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2009, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak Merlin Monro kako puši travu

Posle gotovo šezdeset godina pronađen je kućni video sa snimkom glumice Merlin Monro kako puši marihuanu. Video je pronašao i otkupio kolekcionar Keja Morgan za 275.000 dolara.

On kaže da je to redak video zapis na kome je Merlin opuštena i da takvu nismo imali prilike da je vidimo.

Na snimku se vidi kako glumica u jednom trenutku dobija smotuljak, stavlja ga u usta ali ne udahne duboko. Autor je siguran da se radi o marihuani.

 Istraživajući za dokumentarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << o smrti pokojne glumce pronašao je autora i bivšeg vlasnika video snimka. Autor, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da je snimak napravljen pred kraj 50-ih godina, u vreme kada je glumica već bila prilično poznata.

On je taj snimak od tada držao kao deo svog stalnog arhiva, a poslednje tri godine snimak se nalazio na tavanu.

Merlin Monro (36) pronađena je mrtva 1962. u svom domu u Brentvudu od predoziranja tabletama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merilin Monro pušila marihuanu?

Izvor: Večernje novosti, 02.Dec.2009

Na sajtu "Jutjub" nedavno se pojavio snimak koji prikazuje Merilin Monro kako puši marihuanu! Nemi video klip u boji navodno je snimljen u privatnoj kući u Nju Džersiju, a za njega se saznalo nakon što ga je nedavno kolekcionar Keja Morgan kupio za 275.000 dolara od autora koji je želeo da ostane...

Nastavak na Večernje novosti...

Merlin Monro pušila marihuanu /video/

Izvor: Blic, 02.Dec.2009

Kućni video snimak na kome se vidi holivudska ikona Merlin Monro kako u opuštenoj atmosferi puši marihuanu, pronađen je na tavanu jedne kuće u Nju Džersiju, 50 godina nakon što je snimljen, piše "Dejli mejl"...Film je nedavno, za 275.000 dolara, kupio kolekcionar Keja Morgan, od anonimne osobe...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.