Snimaju seriju u Breginoj vili

Izvor: Blic, 03.Sep.2009, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimaju seriju u Breginoj vili

U tri velelepne vile na Dedinju vredne po nekoliko miliona evra, od kojih je jedna, kako nezvanično saznajemo, u vlasništvu popularnog muzičara Gorana Bregovića, krajem ove nedelje počeće snimanje serije „Žene sa Dedinja”, prve serije u produkciji kuće „Emotion”. Glavnu ulogu tumačiće Dragan Mićanović, a „Blic” je juče imao priliku da ekskluzivno poseti Tolstojevu ulicu na Dedinju u kojoj će se narednih godinu dana snimati ovaj zanimljiv projekat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Glavni junak serije biće Dragan Mićanović Foto: J. Vučetić

Na ulazu u prvu vilu u kojoj će živeti glavni junaci, ekipa „Blica” može da samo da zaključi da običan „smrtnik” tu sebi ne bi mogao da priušti ni vrata" Inače, radnja serije se vrti oko uspešnog pop peva­ča (Dragan Mićan­ović) koji je u rekordnom roku postao skorojević, te se sa suprugom do­selio na Dedinje, pa je shodno tome njihova kuća uređena skupoceno, ali pomalo kičasto. Na sredini dnevne sobe nalazi se veliki klavir postavljen na zebrasti tepih, a sobu ukrašavaju šljašteći srebrni rogovi od ovna, te nekoliko crveno-plavih pudlica (!?). Sav nameštaj u kući je presvučen kožom, tepisi su uglavnom crvene boje, a neizostavan detalj je i crni kamin.

Unutrašnjost vile koju iznajmljuje Goran Bregović Foto: G. Srdanov

Druga kuća u kojoj će živeti drugi bračni par (imena glumaca će biti poznata za nekoliko dana) takođe je veoma luksuzna, ali malo svedenija sa starinskim nameštajem i velikom prelepom baštom. Kuća je uređena u krem-braon tonu sa plavim detaljima, poseduje biblioteku, radnu sobu i spavaću koja je oplemenjena zelenom bojom"

Treća vila koju je producentska kuća „Emotion” iznajmila za potrebe snimanja, kako smo saznali od komšija, pripada muzičaru Goranu Bregoviću. Vila stilom i lepotom nimalo ne odskače od prve dve, s tim što pored bašte, voćnjaka u kome se nalazi i drvo višnje, ima i veliki bazen"Ta vila, koju pevač već godinama izdaje, nalazi se prekoputa kuće u kojoj Brega živi. Ideja serije „Žene s Dedinja” je da prikaže život žena koje imaju uspešne muževe, bogatstvo i moć, ali i poneki problem"

Vile su u Tolstojevoj ulici na Dedinju Foto: G. Srdanov

Sam izgled vila i scenografije govore da je u seriju dosta uloženo, ali to neće biti jedini pokazatelj jer producentska kuća „Emotion” želi da i kvalitetom produkcije dostigne zapadne standarde. Scenario je adaptirala Biljana Maksić, režiser je Dušan Lazarević, a njegov pomoćnik Radivoje Raša Andrić. Serija će sadržati puno elemenata humora, slobodnih i provokativnih scena, te društvenih tema koje nisu viđene na taj način na našim televizijama.

Junaci serije biće novopečeni bogataši Foto: G. Srdanov

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.