Snijeg nije načinio veće probleme

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snijeg nije načinio veće probleme

MODRIČA - Na području Modriče svi putevi su prohodni, a snijeg, koji je tokom vikenda dostigao visinu do 30 centimetara, nije načinio veće probleme u snabdijevanju stanovništva strujom i vodom, potvrdio je Srni načelnik Komunalne policije Modriča Čedo Tripić.

Tripić je rekao da nije bilo prekida saobraćaja na lokalnim putevima, magistralom putu Bijeljina - Doboj i regionalnim putevima Modriča - Doboj i Gradačac - Odžak, koje u dužini od 160 kilometara održavaju preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << "MG Mind" iz Mrkonjić Grada i "Kuzmanović" iz Modriče.

Preduzeća "Mios" i "Koridor 92", koja održavaju preko 50 kilometara ulica i trotoara, i danas uklanjaju snijeg i led koji se formirao tokom noći, rekao je Tripić.

On je istakao da vlasnici radnji i poslovnih objekata poštuju naredbu o održavanju javnih površina ispred svojih objekata. "Problem je uklanjanje snijega ispred radnji koje su zatvorene", kaže Tripić.

Šef modričke radne jedinice "Elektrodistribucije" Doboj, izjavio je da su zabilježeni manji kvarovi na elektromreži, koji su brzo otklonjeni i nisu načinili štetu potrošačima.

U preduzeću Vodovod i kanalizacija potvrdili su da snijeg i hladno vrijeme nije uticalo na redovnu isporuku vode u Modriči i Vukosvalju.

Škole, preduzeća i ustanova radile su na ustaljen način.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.