Snežna oluja odgodila početak skijaške sezone na Iveru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2023, 14:07

Snežna oluja odgodila početak skijaške sezone na Iveru

Jaka snežna oluja i loši vremenski uslovi odgodili su za danas najavljeni početak sezone na skijalištu Iveru, na obroncima Tare.

Miroslav Cvijović iz Skijališta Iver rekao je za Tanjug da su za skijaše bile spremne sve staze, da je dolazak najavilo tridesetak skijaša, ali da je početak sezone otkazan iz bezbednosnih razloga i loših vremenskih uslova.

Put do skijališta je očišćen, ali se nanosi snega neprestano stvaraju zbog jakog vetra, kao i led koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog niskih temperatura formira na putu, pa sve to ne dozvoljava dolazak do ski centra bez zimske opreme.

Skijalište Iver nalazi se na 1.490 metara nadmorske visine i prostire se na 20 hektara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.