Snežana Đurišić Popoviću: Kako nemaš pare, kada si prodao Grand?

Izvor: Blic, 17.Feb.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Đurišić Popoviću: Kako nemaš pare, kada si prodao "Grand"?

Popularna tema o prodaji "Grand" produkcije i dalje je nejasna... Tačnije, Saša Popović nastavlja da zbunjuje svojim izjavama povodom toga.

U večerašnjoj emisiji "Narod pita", za koju je najavljeno da će večeras poslednji put biti emitovana na "Pinku", Popović je rekao da će u budućnosti u ovoj emsiji biti zanimljivi gosti.

Potom je Saša izjavio da nema pare, a Snežana Đurišić ga je pitala kako je to moguće.

- Prodao si produkciju, a nemaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pare - kaže ona.

On joj je odgovorio da želi svim gledaocima da nastave da gledaju "Pink" i "Grand":

- A to da l' je neko prodao ili nije, to je pitanje, gledajte sve emisije Granda na TV Pink- rekao je Saša Popović uz smešak na licui dodao:

- - Javnost se uzbrukala, novine su pisale razne vesti i tekstove. Ja bih prvenstveno hteo da se obratim pevačima. Molim vas, bez ikakvog uzbuđenja, smirite se, uživajte u lepim emisijama “Granda” i “Pinka”.

Ono što jeste zbunjujuće i za gledaoce jeste činjenica da Grandovih emisija više nema na Klik Pinku, pitanje je šta se zaista događa?

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Snežana Đurišić Popoviću: Kako nemaš pare, kada si prodao "Grand"?

Izvor: Dzungla.org, 17.Feb.2014

Popularna tema o prodaji „Grand“ produkcije i dalje je nejasna… Tačnije, Saša Popović nastavlja da zbunjuje svojim izjavama povodom toga. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.