Sneki: Repovala bih sa grupom Bed Kopi!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2013, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneki: Repovala bih sa grupom Bed Kopi!

Snežana Sneki Babić (46) ili "najbolje i najduže" noge srpske estrade (a i šire!) je u muzičkom šou "Tvoje lice zvuči poznato" pokazala svoju moć transformacije, pa smo je mogli videti kao Madonu, Gileta iz Električnog orgazma, Ajs Nigrutina, Karolinu Gočevu itd. Moramo priznati da je svaki zadatak ova dama uradila za visoku ocenu! Uzbuđena nakon završetka prvog serijala "Tvoje lice zvuči poznato", Sneki je ispričala za mondo.rs kakvi su njeni utisci.

Snežana Babić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sneki

"Prvo što želim da uradim je da čestitam Ani, jer bila fenomenalna i zaista je zaslužila pobedu! Trudili smo se oko ovog šoua i mislim da smo uradili odličan posao", rekla je Sneki, nakon poziranja fotoreporterima u dugoj plavoj haljini, pripijenoj uz telo u kojoj je izgledala fenomenalno!

 

Mogli su se čuti komentari muškaraca u publici da je još uvek prava bomba.

Iako je menjala uloge iz nedelje u nedelju, možda najzapaženije je prošla ona kada je imitirala Ajsa Nigrutina. S obzirom da peva "nešto sasvim drugačije", bilo je zabavno čuti kako repuje.

 

Sneki je izjavila da bi prihvatila saradnju sa Viklerom i ostatkom ekipe iz grupe Bed Kopi.

 

"Kako da ne! Đorđe je predivan i talentovan momak i mnogo mi je pomogao oko uloge kada sam imitirala Ajsa. Bilo je teško, jer sam jedva 'pohvatala' tekst, ali mi je Đorđe pomogao. Sigurno bih prihvatila ponudu, samo bih volela da tu numeru malo prilagode meni", rekla je Sneki za mondo.rs.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.