Sneg zatrpao Zlatibor

Izvor: Kurir, 03.Dec.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg zatrpao Zlatibor

Sneg koji od prošle noći pada u užičkom kraju dostigao je u Užicu visinu od 5 do 10, a na Zlatiboru 25 santimetara

UŽICE - Sneg koji od prošle noći pada u užičkom kraju dostigao je u Užicu visinu od 5 do 10, na Zlatiboru 25 santimetara, a svi putni pravci su prohodni.

Prve snežne padavine nisu donele problema putarima, koji su na terenu, rekla je Mira Jovanović iz Zimske službe održavanja Užice.

"U toku noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << očišćeni su svi putni pravci prvog prioriteta, a u toku je čišćenje saobraćajnica drugog prioriteta. Snega i leda na kolovozu nema, jer je u Užicu temperature 3 stepena, a soli i rizle ima u dovoljnim količinama", kaže Jovanovićeva.

Problema nema ni na prilazima Zlatiboru, gde sneg od jutros pada slabijim intenzitetom, a temperatura je minus 1 stepen.

Prema podacima iz Zimske službe u Mačkatu snega na kolovozu na putnim pravcima prvog prioriteta na području Zlatibora ima do 2, a na ostalim do 5 santimetara.

Putari podsećaju vozače da je vozila u saobraćaju moraju da imaju zimsku opremu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.