Sneg na planinama!

Izvor: S media, 09.Maj.2011, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg na planinama!

Snežni pokrivač od nekoliko centimetara formiran je tokom noći na prevoju Branoševac, kao i na Zlataru, debljine izmedju pet i deset centimetara. Krovovi su se zabeleli i u Novoj Varoši.

U prijepoljskoj opštini sneg pada na Jabuci i na obroncima Jadovnika i Zlatara, gde je temperatura jutros bila minus dva stepena.

Majski sneg na planinama i vrlo hladno vreme praćeno kišom u nižim predelima zabrinuli su poljoprivrednike, posebno voćare, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vegetacija u punom jeku.

Sneg na Žabljaku, Sjenici i Novom Pazaru

Beograd zatrpan snegom (VIDEO)

Zaradite čisteći sneg

- Godina je počela kao retko do sada. Sve voćarske kulture su u punom cvetanju i već se sada može reći da je hladno vreme sa snegom ozbiljno ugrozilo rod posebno ranih vrsta voća, rekao je agenciji Beta inženjer Ifet Hamzić iz Opštinske službe za poljoprivredu.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.