Sneg na Kopaoniku / FOTO

Izvor: B92, 19.Nov.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg na Kopaoniku / FOTO

Na Kopaoniku je popodne počeo da pada sneg slabog intenziteta, koji se zadržava na tlu i krovima, rečeno je Beti u meteorološkoj stanici na toj planinin.

Sneg je počeo da pada nešto posle 16.00, dok je debljina snežnog pokrivača je oko sat kasnije iznosila oko 1,5 centimetara.

"Zabeleli su se i automobil i tlo kao i krovovi", preneo je dežurni u toj meteorološkoj stanici.

Progonizirano je i da će sneg nastaviti da pada i tokom večeri .

Na Kopaoniku je nešto posle 17.00 izmerena temepartura od minus 1, 2 stepena Celijusovih dok vetra gotov i da nije bilo - duvao je brzinom od dva metra u sekundi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Počeo da pada sneg na Kopaoniku

Izvor: N1 televizija, 19.Nov.2017

Na Kopaoniku je popodne počeo da pada sneg slabog intenziteta, koji se zadržava na tlu i krovima, rečeno je Beti u meteorološkoj stanici na toj planini...Sneg je počeo da pada nešto posle 16 sati, dok je debljina snežnog pokrivača je oko sat kasnije iznosila oko 1,5 centimetara..."Zabeleli su...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.