Izvor: Piplmetar.rs, 26.Jun.2023, 17:30

Snažno nevreme pogodilo delove SAD: U Indijani poginula najmanje jedna osoba

U centralnoj Indijani postavljena su skloništa za hitne slučajeve za one čiji su domovi oštećeni i uništeni

Foto: Tanjug/AP


Najmanje jedna osoba je stradala, a desetine kuća su oštećene u udaru tornada na srednjem zapadu i jugu Sjedinjenih Američkih Država.
Nacionalna meteorološka služba je saopštila da je više tornada prijavljeno u nedelju popodne u centralnoj Indijani, a iz hitne pomoći su potvrdili da je žrtva >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << iz okruga Martin, u Indijani, prenosi Rojters.
Direktor hitne pomoći Kameron Volf je rekao da je povređeni partner žrtve prebačen u bolnici. Prema njegovim rečima, oni su živeli brvnari koju je oluja uništila.
Agencija navodi da je šteta uglavnom nastala na selima, te da gradovi nisu teško pogođeni olujama.
U centralnoj Indijani postavljena su skloništa za hitne slučajeve za one čiji su domovi oštećeni i uništeni.
(Telegraf.rs()


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

DESETINE KUĆA UNIŠTENO Razorni tornado pogodio Indijanu i Arkanzas, postavljena skloništa za ljude koji su ostali bez domova, IMA MRTVIH (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Jun.2023, 00:55

Najmanje tri osobe su stradale, a desetine kuća su oštećene u udaru tornada u američkim saveznim državama Indijani i Arkanzasu. Nacionalna meteorološka služba je saopštila da je više tornada prijavljeno u nedelju popodne u centralnoj Indijani, a iz hitne pomoći su potvrdili da je žrtva iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.