Snažna veza Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva: Ministri Stefanović i Volas odali poštu braniocima Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 10:07

Snažna veza Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva: Ministri Stefanović i Volas odali poštu braniocima Beograda

Ministri Stefanović i Volas prisustvovaće tokom popodneva i Danu visokih zvanica na vežbi "Platinasti vuk 2021" u bazi "Jug"

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović i ministar odbrane Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Ben Volas položili su jutros vence na Vojnom groblju Komonvelta i kraj Spomen-kosturnice branilaca Beograda 1914-1918.

Dvojica zvaničnika, odajući poštu srpskim i britanskim vojnicima, koji su izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << živote boreći se zajedno tokom dva svetska rata, simbolično su podsetili na savezništvo i snažne istorijske veze Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva.

 kod Bujanovca na kojoj uz Vojsku Srbije učestvuju pripadnici oružanih snaga 10 partnerskih zemalja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.