Snažna podrška Austrije evropskom putu Srbije

Izvor: RTS, 04.Dec.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažna podrška Austrije evropskom putu Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Austrije Johanesa Ajgnera i tom prilikom mu zahvalio na dobroj saradnji i na tome što je svojim velikim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprineo unapređenju odnosa dveju zemalja.
Kako je saopštila Pres služba Predsednika, Vučić je istakao da su tokom diplomatskog mandata ambasadora Ajgnera ostvarene brojne posete najviših >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zvaničnika dveju zemalja i pokrenuto nekoliko zajedničkih ekonomskih i infrastrukturnih projekata.
Ambasador Ajgner je naglasio da Austrija snažno podržava evropski put Srbije i politiku regionalne stabilnosti.
On je zahvalio na podršci koju su mu tokom rada u Beogradu pružili predsednik Vučić i Vlada Srbije.
U razgovoru je konstatovano i da postoji zajednički interes za dalje intenziviranje saradnje u svim oblastima i izražena nada da će ekonomska saradnja, za koju postoje brojne mogućnosti, doživeti dalji uspon.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.